Logga
Gamla
VÄLKOMSTBONUS
UPP TILL 1000 + 125 GRATISSNURR
Få en bonus

Vulkan Vegas Cashback

Cashback betyder helt enkelt"pengar tillbaka". Och du kanske vet detta från olika kundkortprogram, där du får små mängder kredit för inköp, som du kan använda för ytterligare inköp. Vanliga modeller ser där på ett sådant sätt att du får en eller två cent kredit för varje euro du spenderar. Du kan använda denna kredit för senare inköp. Den Vulkan Vegas tillgänglig cashback fungerar i princip på samma sätt. Å andra sidan, för varje euroförlust du lider när du spelar, kommer du att krediteras med något igen. Naturligtvis är vi glada att förklara exakt hur detta fungerar. Fortsätt bara läsa.

Hur Vulkan Vegas Cashback Bonus fungerar

För att njuta av Vegas Cashback måste du ha en registrerad kund hos Vulkan Vegas är. Men eftersom detta gäller för varje bonus, detta bör överraska minst. Det är inte allt, Cachback är en del av vårt lojalitetsprogram, som belönar alla som har spelat med oss länge och åtminstone har uppnått statusen "Luxor och Caesars Palace". Ju bättre individens status, desto mer generös blir hans Vulkan Vegas cashback. Den så kallade cashback-koefficienten avgör hur mycket per förlorad euro du får tillbaka som kredit. Statusen för "Luxor och Caesars Palace" ger 3%," Bellagio och Wynn "redan 5%," Paris och Excalibur "en bra 7%," Venetian och New York "en stor 9% och" Volcano " en imponerande 12%.

Men hur beräknas återbetalningen? Helt enkelt. Ta alla insättningar som du gjort inom en vecka från måndag 0:01 till söndag 23:59. Från detta drar du alla uttag. De drar också alla Bonus från vad de fick. Och det aktuella saldot i slutet av denna period drar du också av. Denna skillnad multipliceras med cashback-koefficienten. Detta är den kredit du får till bonuskontot.

Registrering

Nu kan du spela med det igen. Om du vill ta ut en del av det måste du konvertera detta saldo tillbaka till riktiga pengar. För detta tillhandahålls en 5-faldig implementering. Och det finns 5 dagar tillgängliga för detta. En övre gräns har också definierats. Den maximala cashback Vulkan Vegas belopp på en vecka kan inte överstiga mängden 2,000 Euro.

Återigen sammanfattar stegen om hur man löser in Vulkan Vegas Cashback:

  • Alla som har åtminstone status som "Luxor" kan använda cashback
  • Ju högre status, desto högre cashback bonus
  • Varje förlorad euro kommer att belönas med cashback
  • Cashback-bonusen på högst 2 000 euro måste satsas 5 gånger inom 5 dagar för att kunna betalas ut.

Vår slutsats om cashback Vulkan Vegas

Cashback är en givande bonus för varje spelare, eftersom den kompenserar lite för att förlora streck, som du tyvärr har då och då. Det är den andra chansen som erbjuder sig till en spelare för att minska förlusterna lite. Du samlar lite kredit med varje förlust. Krediten kommer att läggas upp i slutet av veckan och göras tillgängliga som bonuspengar. Nu kan du antingen göra ett uttag efter framgångsrik omvandling till riktiga pengar eller med mycket tur få en ny balans, som du kommer att använda för nästa lyckliga strimma, vilket säkert kommer att hända igen. Vi önskar dig lycka till!

Få en Bonus
Agrus***
VINNA
30 euro
Du***
VINNA
74 Euro
Salvador_D***
VINNA
12 euro
seme***
VINNA
112 Euro
sila***
VINNA
93 Euro
skicka***
VINNA
54 euro
Hublot***
VINNA
72 Euro