Bokus Rabattkod och Kampanjer

Bokus har ett stort utbud av böcker i både traditionellt pappersformat så väl som eböcker och ljudböcker. Här finner du läsmaterial inom de flesta kategorier, från deckare till kokböcker och fackliteratur. Dem som har ett MedMera-kort får även poäng på bokköp.

Besök Bokus

Delad glädje är dubbel glädje.Tipsa dina kompisar om dessa erbjudanden.Aktuella rabattkoder och kampanjer för Bokus

Inga aktiva rabattkoder eller erbjudanden just nu

Senaste Bokus Rabattkod

Letar du efter en bokaffär som har nästan allt? En bokaffär som det kommer in en ny bok till nästan jämt och ständigt? En affär som ger dig massor av inspiration och läslust samtidigt som den håller låga priser? Om det är en sådan affär som du söker så behöver du inte leta längre, för nu har du kommit till Bokus. På bokus.se kan du handla böcker 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året och så många som 97% av deras kunder rekommenderar dem. Bokus har alltid fina erbjudanden så att du ska få så mycket som möjligt för pengarna, för är det något som Bokus strävar efter så är det nöjda kunder. Dels har de vanlig rea men de har även special-erbjudanden för dem som har ett Coop MedMera-kort. När du registrerar MedMera-kortet hos Bokus får du 1% återbäring på de köp du gör hos Bokus och om du betalar med ditt MedMera visa-kort så får 1,5% återbäring . Denna återbäring kan sedan användas som riktiga pengar, så ju mer böcker du handlar, desto mer tjänar du. Bättre än så kan det knappast bli. Men Bokus nöjer sig inte med att bara vara så generösa. De vill alltid ge mer. Så självklart hittar du även rabattkoder som du kan använda hos Bokus här på rabattkod365.se.

Aktuella rabattkoder Bokus

När Bokus har lagerrensing så finns det massor att fynda. Du kan hitta massvis av spännande titlar som är nedsatta med så mycket som 70%. Men du kan även hitta rabattkoder som ger dig 30-50% rabatt på spännande deckare och fängslande romaner ur det ordinarie sortimentet. En annan rabattkod som kan vara bra att använda sig av är fri frakt på köp över 100 kr. Andra populära rabattkoder är 5% rabatt för nya kunder, rabattkoden som ger dig en pocketbok på köpet, 5% rabatt på alla böcker för studenter, rabattkoden som erbjuder en film på köpet när du köper boken Doktor Joseph och 3 pocketböcker för enbart 99 kr. Du som vill komma i form under 2013 har också hittat rätt. Du kan hitta hälsoböcker från endast 39 kr styck. Rabattkod365.se har alla de förmånligaste och aktuella erbjudandena från Bokus så glöm inte bort att titta in på hemsidan innan nästa beställning.

Erbjudande på produkter från Bokus

När du behöver någonting nytt att läsa är Bokus det rätta stället att vända sig till. Du får bra litteratur till otroliga priser som är svåra att slå. Med rabattkoderna kan du göra ännu bättre klipp så använd dessa vid din nästa beställning för att få mer läsning att njuta av.

Tidigare Bokus-rabattkoder och erbjudande